Roskilde Reservedelslager, blev startet d. 18. marts 1983.

Da jeg altid har beskæftiget mig med denne branche, var det lidt af en drøm at blive selvstændig og kunne ligesom selv forme mit daglige virke, uden andres medvirken eller indblanding.
Min erfaring har jeg fået lige fra barnsben, da jeg "næsten" er født på et autoværksted, idet min far drev et autoværksted i Dianalund, hvor jeg fik min lyst styret mht. biler. Jeg fandt også ud af, at jeg ikke skulle være mekaniker, men at det med reservedele og "handle" lige var mig.

Jeg kom i lære på landets bedste læreplads indenfor autoreservedele og værkstedsudstyr, hos Tage Beck, Beck Autodele i Slagelse, og det er stadig år jeg mindes med glæde, og som dannede en solid baggrund.

Dernæst har jeg arbejdet i Tyskland, hos en af Tyskland største autoreservedelsgrossister, hvor jeg fik et bredt indblik i, hvorledes en moderne handelsfirma fungerede dernede.
Jeg vendte tilbage til Danmark, og arbejde hos et par reservedelsfirmaer indtil jeg startede Roskilde Reservedelslager op.

 

jln

 

dfhgf

 

Siden jeg etabelerede Roskilde Reservedelslager, har det været kundernes ønsker, der har været omdrejningspunktet. Vi ser situationen fra kundens side og glæder os over, at vi har mange trofaste kunder som vi har handlet med i mange år.

Vores vareprogram er sammensat fra førende fabrikater med fokus på kvalitet, hovedparten af vores leverandører er ligeledes leverandører til bilfarikkerne, hvilket vil sige at produkterne er identiske med den originale.

Vi gør en en stor ære i at levere den ønskede vare, også selvom det ikke lige er den vare man tager fra hylden, vi giver gerne vore kunder fremskaffelse af en specialvare.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk